13 Whisky’s voor onder de 100 euro

Er zijn veel goede whisky’s die je kunt kopen voor minder dan 100 euro, dus het is moeilijk om een lijst te maken met de 20 beste.

Whisky of whiskey

Houd er rekening mee dat de smaken van whisky’s voor iedereen verschillend kunnen zijn, dus het is belangrijk om verschillende opties te proberen om te zien wat je het lekkerst vindt.

Glenfiddich 12 jaar oud: deze single malt whisky heeft een rijke smaak met tonen van peren, appels en vanille. Het is een goede keuze voor mensen die van een fruitige whisky houden.

The Glenlivet 12 jaar oud: deze single malt whisky heeft een subtiele smaak met tonen van perziken en abrikozen. Het is een goede keuze voor mensen die van een zachte en gebalanceerde whisky houden.

Jameson Irish Whiskey: deze Ierse whiskey heeft een zachte en ronde smaak met tonen van hout, vanille en karamel. Het is een goede keuze voor mensen die van een toegankelijke en smaakvolle whiskey houden.

Glenmorangie Original 10 jaar oud: deze single malt whisky heeft een zachte smaak met tonen van perziken en rozen. Het is een goede keuze voor mensen die van een elegantie en gebalanceerde whisky houden.

Macallan 12 jaar oud: deze single malt whisky heeft een rijke smaak met tonen van sinaasappel, honing en kruiden. Het is een goede keuze voor mensen die van een volle en complexe whisky houden.

Lagavulin 16 jaar oud: deze single malt whisky heeft een intens en rijk smaak met tonen van rook, turf en chocolade. Het is een goede keuze voor mensen die van een stevige en rokerige whisky houden.

Glenkinchie 12 jaar oud: deze single malt whisky heeft een zachte en elegante smaak met tonen van bloemen, gras en citrus. Het is een goede keuze voor mensen die van een frisse en bloemige whisky houden.

Talisker 10 jaar oud: deze single malt whisky heeft een krachtige smaak met tonen van peper, rook en sinaasappel. Het is een goede keuze voor mensen die van een stevige en rokerige whisky houden.

Aberlour 10 jaar oud: deze single malt whisky heeft een rijke en volle smaak met tonen van karamel, chocolade en rozijnen. Het is een goede keuze voor mensen die van een zoete en rijke whisky houden.

Oban 14 jaar oud: deze single malt whisky heeft een rijk en complex smaak met tonen van rozijnen, karamel en specerijen. Het is een goede keuze voor mensen die van een volle en rijke whisky houden.

Highland Park 12 jaar oud: deze single malt whisky heeft een rijke en volle smaak met tonen van honing, vanille en appel. Het is een goede keuze voor mensen die van een zoete en fruitige whisky houden.

Laphroaig 10 jaar oud: deze single malt whisky heeft een intens en rokerig smaak met tonen van turf, rook en kruiden. Het is een goede keuze voor mensen die van een stevige en rokerige whisky houden.

The Balvenie 12 jaar oud: deze single malt whisky heeft een rijke en volle smaak met tonen van honing, vanille en noten. Het is een goede keuze voor mensen die van een zoete en gebalanceerde whisky houden.

De volgende prijzen zijn van 23-12-2022 van de beschikbare producten zonder actie tarief

Gall & GallDrankstunt.nl
Whishy
Glenfiddich 1235,9932,5
The Glenlivet 1241,9925,99
Jameson Irish Whiskey24,99
Glenmorangie Original 10 jaar39,9831,75
Macallan 12 jaar oud:79,9974,95
Lagavulin 1689,9989,95
Glenkinchie 1243,39
Talisker 1043,9934,99
Aberlour 10
Oban 1456,9954,95
Highland Park 1242,9939,95
Laphroaig 1046,99
The Balvenie 12

Recente berichten whisky blog

Whisky ijskoud

Whisky ijskoud

Whisky in de zomer18 juni 2022 een buitentempratuur van 30 graden en op ons kantoor nog iets warmer.Het advies is blijf vandaag en zeker morgen uit...

read more
Is whisky goedkoper in België

Is whisky goedkoper in België

 Is whisky goedkoper in België?De kosten van een fles whisky in Europa variëren afhankelijk van land tot land, maar kijken we naar België dan is een...

read more